TERMÉKEK

 

DUALBOARD interaktív tábla

Az Interwrite Board egy igazán "iskolaálló", könnyen használható, interaktív eszköz, melynek tartozéka a könnyen kezelhető, sok lehetőséget tartogató WORKSPACE szoftver.

 

Tartalék - csere toll táblához

Az einstrustio DUALBOARD úgynevezett aktív tollakat használ. Ugyan ezen tollak elektronikája és akkumulátora sok évre van tervezve mégis időnként cserére szorulhat.

 

MOBI tanári tábla

A MOBI tanári tábla a mozgás szabadságát adja a pedagógusnak, mivel el szakadhat az interaktív táblától vagy számítógéptől. A kis táblát kézben tartva a terem bármely pontjáról irányíthatja a megjelenített digitális tartalmakat.
 

MOBI tanulói tábla

A tanulói tábla lehetővé teszi, hogy a diákok a megjelenített digitális tartalmat a helyükön ülve vezérelhessék. A rendszer nem igényel interaktív táblát, így a tanulói tábla egy projektorral és számítógéppel teljesértékűen használható.
 

WORKSPACE feladatszerkesztő szoftver

Minden IKT alapú óra alapja egy jó digitális tananyag. Ez ma már egyre több helyről beszerezhető, azonban ha magunk akarunk tartalmakat készíteni akkor szükség lesz egy jó szerkesztő szoftverre, ez az einstruction WORKSPACE szoftver.

 

CPS PULSE feleltető rendszer

A Pulse a legfejlettebb, legtöbb lehetőséget adó feleltető rendszere a gyártónak. Legfontosabb jellemzője a stabil rádiófrekvenciás kapcsolat és nyílt végű kérdések feltételének lehetősége.

 

CPS SPARK feleltető rendszer

A feleltető rendszerek ezen megoldása első sorban a általános iskola alsó tagozatába ajánlott. Hasonlóan a Pulse rendszerhez ez is stabil rádiófrekvenciás kapcsolatot használ. Kérdések tekintetében a teszt rendszert támogatja.

 

CPS IR feleltető rendszer

Az einstruction ezen feleltető rendszere a legegyszerűbben kezelhető, egyben a legköltséghatékonyabb is. Az infravörös kommunikáció teszi lehetővé, hogy a válaszadó egységeket be sem kell kapcsolni, csupán a kérdések indításakor a megfelelő választ kell elküldeni.